Què s'hi cou? Observacions a càtering.

Escrit per Irene López i Jana Andreu.

Ja s'acosta el dia de la Mostra1, però tots us feu la mateixa pregunta: De quines delícies disfrutarem el dia de la Mostra? Bé, doncs per això estem aqui! 

Hem fet recerca i tenim informació de possibles plats que tastarem:

Plats escollits: 
  • Macedònia
  • Broquetes de maduixa i xocolata
  • Cake pops
  • Batuts de maduixa i plàtan
  • Sandvitxos freds de pernil i formatge
  • Torradetes de crema de formatge i salmó
  • Natxos amb hummus
  • Gaspatxo de síndria 

Ingredients: 
  • Fruita variada
  • Xocolata 
  • Pa
  • Embotits
  • Formatge
  • Hummus (cigrons, all, suc de llimona, sal, pebre i oli de sèsam)

Pressupost acordat: 
Tenen un pressupost de 200 € en total, que distribueixen en uns 50 € per cada grup.

Què han treballat a classe? 
Han treballat les malalties alimentàries i com evitar-les. També les normes per tenir una bona seguretat alimentària, mètodes de conservació i la diferència entre data de caducitat i consum preferent.

Podreu saber-ne la informació concreta el dia de Mostra!
Per llepar-se'n els dits!

Alumnes de la comissió de càtering.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Parlem amb el Roger Grau

Parlem amb el creadora del logo guanyador, Clàudia Baig.