Què s'hi cou? Observacions a càtering.
Escrit per Irene López i Jana Andreu.
Ja s'acosta el dia de la Mostra1, però tots us feu la mateixa pregunta: De quines delícies disfrutarem el dia de la Mostra? Bé, doncs per això estem aqui!
Hem fet recerca i tenim informació de possibles plats que tastarem:
Plats escollits:
Ingredients:
Pressupost acordat:
Tenen un pressupost de 200 € en total, que distribueixen en uns 50 € per cada grup.
Què han treballat a classe?
Han treballat les malalties alimentàries i com evitar-les. També les normes per tenir una bona seguretat alimentària, mètodes de conservació i la diferència entre data de caducitat i consum preferent.
Podreu saber-ne la informació concreta el dia de Mostra!
Per llepar-se'n els dits!
Alumnes de la comissió de càtering.
Ja s'acosta el dia de la Mostra1, però tots us feu la mateixa pregunta: De quines delícies disfrutarem el dia de la Mostra? Bé, doncs per això estem aqui!
Hem fet recerca i tenim informació de possibles plats que tastarem:
Plats escollits:
- Macedònia
- Broquetes de maduixa i xocolata
- Cake pops
- Batuts de maduixa i plàtan
- Sandvitxos freds de pernil i formatge
- Torradetes de crema de formatge i salmó
- Natxos amb hummus
- Gaspatxo de síndria
Ingredients:
- Fruita variada
- Xocolata
- Pa
- Embotits
- Formatge
- Hummus (cigrons, all, suc de llimona, sal, pebre i oli de sèsam)
Pressupost acordat:
Tenen un pressupost de 200 € en total, que distribueixen en uns 50 € per cada grup.
Què han treballat a classe?
Han treballat les malalties alimentàries i com evitar-les. També les normes per tenir una bona seguretat alimentària, mètodes de conservació i la diferència entre data de caducitat i consum preferent.
Podreu saber-ne la informació concreta el dia de Mostra!
Per llepar-se'n els dits!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada