Entrevista a: la Directora

Escrit per Irene López i Jana Andreu

Què representa per a tu la Mostra?
A part de ser una exposició, és una oportunitat de conèixer l’institut i de veure totes les feines que han fet els alumnes en un ambient diferent.


Com va venir la idea de fer la Mostra?
De fet, la idea no va ser meva. Va ser idea de l’equip de 1er d’ESO, que, veient tots els treballs que havien dut a terme, creien que seria bonic ensenyar-ho als pares, i per què no? A la resta de la ciutat. Per això ho fem en un espai diferent.


Aleshores, altres anys vau fer un altre tipus de treball de síntesi?
Si. Fèiem un treball semblant al dels altres centres, però vam veure que valia la pena ensenyar els treballs que havien fet els alumnes i que s’aprendria més fent una exposició en un entorn diferent.


Com ho vau organitzar en un principi?
L’organització era la mateixa que la d’ara, i en veure que funcionava, no l’hem canviat. Els alumnes també ens han ajudat i ens han donat idees de com podem organitzar la Mostra.


Per què has triat la comissió de Materials?
L’he triat perquè a mi m’agrada fer coses que deixin petjada. Així, deixàvem una part nostra a la Mostra.


Què destaques del que estem preparant aquest any?
Potser perquè estic a materials, però crec que els objectes que fan. Són diferents als dels altres anys, i està bé que siguin originals.

Què creus que aprenem amb la Mostra?
Jo crec que és com l’examen final més important, ja que el presentem a fora de l’institut, en un entorn al qual no esteu acostumats. A més a més, també és davant d’un públic diferent, com els vostres pares o desconeguts, perquè normalment feu les exposicions davant dels altres alumnes. És una posada a prova, que us dona l’enriquiment que us servirà després per a ser capaços d’exposar a qualsevol altre lloc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Parlem amb el Roger Grau

Parlem amb el creadora del logo guanyador, Clàudia Baig.

"Primers Dos Dies de la Mostra"