Comencem a treballar la 'Mostra1', el treball de síntesi de 1r d'ESO

Som els alumnes Àlex Merchán i Sohaib Azimi ens encarreguem d'actualitzar les xarxes socials relacionades amb la Mostra1.

Volem explicar-vos que la Mostra1 és el treball de síntesi dels alumnes de 1r d'ESO, en aquest cas del curs 2018-2019. I també volem detallar-vos el perquè del nom. Li diem "Mostra1" perquè és un joc de paraules entre la llengua oral i la llengua escrita. En realitat, escrivint-ho correctament hauríem de dir-ne "Mostra-ho", perquè els professors ens animen a mostrar el que hem après al llarg d'aquest curs.

També us volem contar que per cinquena vegada els alumnes de 1r d'ESO fan concretament aquest tipus de treball de síntesi, que consisteix a preparar un esdeveniment a la Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú (UPC), en què assisteixen les famílies per escoltar-nos a nosaltres, els alumnes, que ens convertiem en els autèntics protagonistes del dia.

I ara us expliquem què estan fent els nostres companys:

1) Tots esl alumnes, de 9 a 11 am, ens hem creat una llibreta pròpia [vegeu-ne algunes a les fotos].





2) Després del pati, els alumnes de la comissió de "Continguts", encarregats d'exposar el que hem estudiat davant dels pares, han escrit a la seva llibreta els temes que prepararan.




3) Els alumnes del SIEI també han estat fent la seva llibreta pròpia per anar escrivint-hi les tasques diàries




4) El grup "Assoliries 1r ESO" han fet una llista per escollir temes que han treballat durant el curs de totes les assignatures. "Estem preparant una gimcana perquè les famílies quan vinguin a la 'Mostra1' puguin jugar-hi mitjançant els dispositius tecnològics que portin (un mòbil, una tauleta). També podrán fer servir codis QR, amb els quals podran fer una mena d'examen sobre el que els fills els hauran explicat ", ens explica el professor Salvador Pérez.



Dades pràctiques

Quin dia fem la 'Mostra1'?  19 de juny, a partir de les 17:30 fins a les 21:00. Entre aquest horari hi ha un refrigeri.






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Parlem amb el Roger Grau

Parlem amb el creadora del logo guanyador, Clàudia Baig.