Els alumnes de 1r d'ESO de l'ins Baixamar fan de conferenciants a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Les xerrades formen part del crèdit de síntesi de final de curs, i estan obertes a tots els públics

Els alumnes de 1r d'ESO de l'institut Baix a mar de Vilanova i la Geltrú mostraran el que han après al llarg del curs en conferències que ells mateixos impartiran dijous vinent, 16 de juny, a partir de les 18 h, a la Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú (UPC). Les ponències s'emmarquen dins del projecte «LaMostra 1», que recull el crèdit de síntesi obligatori que han de fer a final de curs, i que tenen accés lliure per a tothom.

Per parelles, els alumnes explicaran de manera pedagògica un tema que hauran triat de les assignatures que han estudiat al llarg del curs. Cada una de les ponències tindrà una durada de 15-20 minuts màxim. Per fer-les, podran utilitzar materials o audiovisuals, que els ajudaran a fer arribar amb amenitat els coneixements.

«La Mostra 1» començarà a les 18h i té prevista la seva finalització a les 21h. A més de les ponències, també hi haurà una exposició dels treballs dels alumnes fets al llarg del curs. I l'acte acabarà amb un aperitiu-sopar, obert a tots els assistents a les xerrades.

A la foto: L'alumna de 1r Raquel Hernández treballa la cèl·lula de cara a la conferència que farà dijous vinent, 16 de juny.

Recordatori

Dia: dijous 16 de juny
Hora: A partir de les 18h
Lloc: Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Parlem amb el Roger Grau

Parlem amb el creadora del logo guanyador, Clàudia Baig.